Лікарські засобиСтатті

Седаристон®: німецька формула рівноваги

26/03/2019

ІЗ ЗОНИ ТУРБУЛЕНТНОСТІ — В ЗОНУ РІВНОВАГИ

Стрес — провідна ланка, що знижує адаптаційні ресурси організму

«Синдром менеджера», «офісна хвороба», «синдром хронічної втоми», «синдром емоційного вигорання» — усі ці терміни про одне: фізичну й емоційну втому, що розвивається на фоні хронічного стресу. Такий стан може розвинутися у кожного, незалежно від посади, професії, віку та статі. Цікаво, що чоловікам більш властиве негативне, навіть, цинічне ставлення до колег та до тих, хто потребує допомоги, а жінкам — емоційне виснаження: хронічна втома, знижений настрій, розлади сну.

Спочатку людина відмічає втому, частий головний біль і може описувати свій стан як: «відчуваю себе, немов вичавлений лимон», «у мене немає сил». Із часом приєднується інтелектуальне знесилення: людина стає незібраною, у неї погіршуються пам’ять і здатність до концентрації уваги. У нервовій системі настає дисбаланс між процесами гальмування та збудження. Стає зрозумілим, що для лікування та попередження розвитку вищезгаданого стану необхідно мати препарат, що зможе ефективно та безпечно гармонізувати нервову систему.

Конструктивне рішення по-німецькі — СЕДАРИСТОН®

СЕДАРИСТОН® (esparma, Німеччина) — це рослинний лікарський засіб, що відновлює баланс нервової системи завдяки двом ефектам: заспокійливій дії валеріани та тонізуючому впливу звіробою. СЕДАРИСТОН® — німецька формула рівноваги.

Створюючи цей лікарський засіб, німецькі науковці ставили перед собою завдання поєднати два важливі ефекти: препарат має справляти заспокійливий вплив, проте водночас не провокувати апатію чи сонливість, а навпаки — підвищувати життєвий тонус і покращувати фізичну та розумову працездатність. Таке нелегке завдання вдалося реалізувати у вивіреному поєднанні двох рослинних стандартизованих екстрактів у кожній капсулі СЕДАРИСТОН® — валеріани (50 мг) і звіробою (100 мг), що ідеально доповнюють і посилюють терапевтичні ефекти один одного. До речі, СЕДАРИСТОН® — це єдиний в Україні препарат з такою комбінацією складників.

Капсули СЕДАРИСТОН® прості і зручні у застосуванні як вдома, так і на роботі. Рекомендовано приймати СЕДАРИСТОН® курсом по 2 капсули вранці та ввечері протягом 4 тижнів і довше. Важливо, що СЕДАРИСТОН® не обмежує водіння транспорту та не впливає на швидкість реакції і координацію руху, тому рекомендований представникам різних професій, включно з тими, чия діяльність потребує максимальної концентрації уваги. Суттєвою перевагою СЕДАРИСТОНУ перед синтетичними транквілізаторами та антидепресантами є відсутність розвитку таких небажаних станів, як залежність та синдром відміни.

СЕДАРИСТОН® безпечно та ефективно усуває хронічний стрес і його наслідки, вмикає адаптаційні резерви організму, підвищує настрій, фізичну та розумову працездатність, запобігає розвитку таких клінічних феноменів, як «емоційне вигорання», «синдром менеджера», «синдром хронічної втоми».

СЕДАРИСТОН® — це препарат, що дарує БАЛАНС спокійної впевненості та активної працездатності!

Інформація для медичних та фармацевтичних працівників. Повна інформація про лікарський засіб міститься в інструкції для медичного застосування.

Р.П. № UA/13150/01/01

“Фармацевт Практик” #3′ 2019

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ