Новини

Стартує конкурс малюнка серед дітей з діабетом

10/03/2015

Санофі в Україні оголошує старт Шостого Всеукраїнського конкурсу малюнка серед дітей із цукровим діабетом, що проводиться під егідою Асоціації дитячих ендокринологів України. Конкурс проходить в рамках довгострокової програми компанії Санофі «Діабет. Допоможемо разом» та має на меті підтримати дітей з діабетом, покращити якість їхнього життя та допомогти успішно контролювати хворобу, а також сприяти реалізації талантів дітей через малювання.

Журі обере 12 кращих малюнків, автори яких матимуть змогу пройти курс оздоровлення та соціальної реабілітації в спеціалізованому санаторії «Березовий гай» у м. Миргород за сприяння Асоціації дитячих ендокринологів.

Для того щоб взяти участь у конкурсі, дітям разом з батьками необхідно заповнити анкету, яку вони можуть отримати під час візиту до свого лікаря-ендокринолога, починаючи з 10 березня 2015 року. Малюнки на одну із запропонованих тем – «Моя сім’я», «Мої друзі», «Моє майбутнє», «Мій край», «Мої фантазії», «Брати наші менші» – потрібно передати лікареві до 10 квітня 2015 року. Дізнатися детальну інформацію про конкурс, переглянути малюнки за попередні роки, стежити за перебігом конкурсу, оцінити роботи учасників і поділитися враженнями можна на спеціальній сторінці конкурсу в соціальній мережі Facebook: https://www.facebook.com/DopomozhemoRazom.

Журі конкурсу, до складу якого входять Жан-Поль Шоер, Генеральний директор Санофі в Україні та Білорусі; Наталія Зелінська, головний дитячий ендокринолог МОЗ України і президент Асоціації дитячих ендокринологів України; Павло Шилько, генеральний директор музичної премії «YUNA», обере 12 авторів кращих малюнків у двох вікових категоріях: до 7 років і від 8 до 17 років. Ще одного переможця визначать користувачі мережі Facebook шляхом голосування на сторінці конкурсу. Церемонія нагородження та спеціальна виставка всіх робіт, які надійдуть на конкурс, відбудуться напередодні Всесвітнього дня захисту дітей.

Наталія Зелінська, головний дитячий ендокринолог МОЗ України і президент Асоціації дитячих ендокринологів України: «Проблема цукрового діабету серед дітей залишається гострою для України, адже кількість маленьких пацієнтів з діабетом постійно зростає. Зважаючи на непросту ситуацію, в якій опинилась наша країна, нам необхідно зробити усе можливе для того, щоб діти з діабетом і надалі відчували нашу турботу та підтримку. Мені дуже приємно, що цього року, як і протягом п’яти попередніх років, Асоціація дитячих ендокринологів разом із Санофі в Україні реалізовує цей проект, основна мета якого полягає в тому, щоб зробити життя маленьких пацієнтів кращим».

Жан-Поль Шоер, Генеральний директор Санофі в Україні та Білорусі: «Ми усвідомлюємо, що зараз як ніколи раніше, ці діти потребують нашої особливої турботи і підтримки. Щороку українські діти з діабетом з нетерпінням чекають на конкурс, щоб через малюнок поділитися з нами своїми емоціями та почуттями. Об’єднавши зусилля із Асоціацією дитячих ендокринологів України та широкою громадськістю, яка переймається потребами дітей, Санофі в Україні продовжує надавати турботу, підтримку та допомогу маленьким українцям з діабетом, щоб зробити їхнє життя яскравішим і щасливішим».

Контакти для отримання додаткової інформації:

Людмила Бабич, Директор з корпоративних комунікацій Санофі в Україні і Білорусі

Тел: + 38 044 354 20 00 E-mail: [email protected]

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ