НовиниПодії

НФаУ запрошує відзначити 20-річчя Дня фармацевтичного працівника України

22/04/2019

Шановні колеги!

Фармацевтичний сектор галузі охорони здоров’я сьогодні представлений потужним науковим та кадровим потенціалом, конкурентоспроможним виробництвом, розвиненою мережею аптечних закладів, професійним інформаційним полем, активними громадськими організаціями, контрольно-аналітичною службою, діяльність яких спрямована на розбудову та вдосконалення сучасної вітчизняної фармації, визнаної світом.

Фармація є однією з найважливіших складових системи охорони здоров’я, від якої залежить розвиток гармонійного суспільства та держави, досягнення галузі в цілому, збереження добробуту та здоров’я нації. Відданість благородній справі, фаховий досвід та глибокі знання фармацевтичних працівників відзначені на державному рівні.

Указом Президента України у 1999 р. започатковано професійне свято — День фармацевтичного працівника, 20-річний ювілей якого ми відзначатимемо у цьому році. Це свято об’єднує тих, хто служить державі та людям. Суспільство покладає на нас досить відповідальні завдання, чекає компетентності, ініціативи і творчого підходу до справи. Кожен з нас на своєму робочому місці допомагає людям повсякденною працею.

Національний фармацевтичний університет протягом десятиріч є ініціатором та організатором проведення масштабних фармацевтичних форумів, зустрічей, конференцій міжнародного рівня. НФаУ став Alma Мater багатьох поколінь провізорів та фармацевтів і на сьогодні є єдиним в Україні фармацевтичним університетом, що має висококваліфікований кадровий потенціал і потужну матеріальну базу. НФаУ завжди був і залишається центром фармацевтичної освіти.

Тому сьогодні, готуючись до проведення урочистостей з нагоди нашого професійного свята — Дня фармацевтичного працівника України, запрошую всіх вас, шановні колеги, долучитися до цієї події. Будемо надзвичайно раді вітати вас на Харківщині, у славетному місті Харкові — фармацевтичній столиці нашої країни, що має потужний науковий та навчальний потенціал, міцну виробничу базу, розвинуту аптечну мережу.

Завдяки кропіткій та відданій роботі професіоналів фармації ми багато чого досягли, але не зупиняємось на досягненнях і прагнемо удосконалення. Розвиток усіх секторів фармацевтичної галузі України, впровадження високих стандартів якості, розкриття професійного потенціалу сприятиме покращенню якості надання професійних послуг.

Впевнена, що саме спільними зусиллями ми сприятимемо розвитку та розбудові фармацевтичного сектору та держави!

З повагою,
Алла Котвіцька
ректор Національного фармацевтичного університету,
голова організаційного комітету


Організаційний комітет запрошує вас взяти участь в урочистостях та роботі науково-практичної конференції з міжнародною участю «Сучасна фармація: історія, реалії та перспективи розвитку», присвячених 20-й річниці заснування Дня фармацевтичного працівника України (посвідчення УкрІНТЕІ № 54 від 31.01.2019 р.), які відбудуться 20 вересня 2019 р. у м. Харкові на базі Національного фармацевтичного університету

Мета конференції — підведення підсумків, обговорення реалій та формування векторів і перспектив розвитку фармацевтичного сектору галузі охорони здоров’я, проведення
урочистих заходів з нагоди професійного свята.

Організатори конференції: Міністерство охорони здоров’я України, Міністерство освіти та науки України, Харківська обласна державна адміністрація, Харківська обласна рада, Харківська міська рада, ГО «Харківська обласна асоціація фармацевтичних працівників», Національний фармацевтичний університет.

З більш детальною інформацією щодо участі у конференції ви можете ознайомитись на сайті Національного фармацевтичного університету: https://nuph.edu.ua/nauka/.

Оргкомітет конференції:
61002, м. Харків, вул. Пушкінська, 53, Національний фармацевтичний університет.
Відповідальний секретар оргкомітету: Надія Миколаївна Кононенко.

Тел.: +38(057) 706 30 71;
е-mail: [email protected]

Джерело: НФаУ

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ