Новини

Йоганнес Соботта «Атлас анатомії людини»

22/01/2017

До уваги студентів та викладачів медичних і фармацевтичних навчальних закладів, лікарів, науковців та широкого загалу зацікавлених читачів!
Всесвітньо відомий «Атлас анатомії людини» Йоганнеса «Атлас анатомії людини» Йоганнеса СоботтиСоботти за редакцією Г. Путца та Р. Пабста, 22-ге німецьке видання (Мюнхен, 2005)* тепер в українському авторизованому перекладі. Переробку та редакцію українського видання здійснив В.Г. Черкасов, д-р мед. наук, професор, переклад — О.І. Ковальчук. Усі анатомічні терміни у виданні відповідають сучасній Міжнародній анатомічній номенклатурі — українському стандарту (К., 2001).

В атласі про анатомію людини представлено сучасні дані про загальну анатомію людини, детально описано будову голови, шиї та верхньої кінцівки (Том 1: 416 стор.), тулуба, внутрішніх органів та нижньої кінцівки (Том 2: 398 стор.).

«Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти:

Повна макроскопічна анатомія

Атлас Соботти у двох томах детально подає макроскопічну анатомію. 22-ге видання містить більше 2000 високоякісних зображень.

Простий у використанні

Відповідно до напрямів анатомічних розтинів атлас розділений за ділянками тіла, що узгоджується з темами практичних занять. Крок за кроком прості вступні схеми та загальні оглядові ілюстрації допоможуть зрозуміти більш складні зображення.

Підготовка до клінічної практики із самого початку«Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти

Для полегшення використання знань анатомії у клінічній практиці новий атлас Соботти містить велику кількість клінічних зображень, зокрема ті, що були отримані за допомогою новітніх технік обстежень (рентгенографія, МРТ, КТ, ендоскопія тощо), кольорові фотографії внутрішніх органів, зроблені під час операцій, та ін. Завдяки цікавій, актуальній і доступно поданій інформації атлас буде корисним для будь-якого типу навчання.

Дуже зручний

Атлас містить 46 386 перехресних посилань на інші відповідні зображення в атласі.

Наочна система навігації атласом

 

З питань придбання «Атласа анатомії людини» Йоганнеса Соботти звертайтесь за тел.: (044) 4980672, моб. (067)5658306

 

«Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти

«Атлас анатомії людини» Йоганнеса Соботти

*Atlas der Anatomie des Menschen. Band 1: Kopf, Hals, obere Extremität / Sobotta; herausgegeben von R. Putz, R. Pabst. ‒ 22 neu bearbeitete Auflage. ‒ München; Jena, 2005.

 

line_bordo_600x3

Шановні колеги,
рекомендуємо Вам авторитетні видання для лікарів та фармацевтів:

Довідник еквівалентності лікарських засобів«Довідник еквівалентності лікарських засобів» — перше в Україні видання, яке інформує про терапевтичну еквівалентність оригінальних та генеричних препаратів.  У Довіднику згідно АТС-класифікації  систематизовано інформацію про всі лікарські засоби, зареєстровані в Україні на момент видання. До кожної міжнародної назви лікарського засобу наведено повний перелік зареєстрованих аналогів із зазначенням виробника, дози та форми випуску, основних показань та протипоказань, а також інформації про те, для яких генеричних лікарських препаратів на фармацевтичному ринку України доведено біоеквівалентність оригінальному засобу.

 


Фармацевтична опіка«Фармацевтична опіка»
— підручна книга працівника аптеки, яка містить:
– 38 протоколів провізора (фармацевта) при відпуску безрецептурних лікарських засобів;
– 40 алгоритмів фармацевтичної опіки при відпуску лікарських засобів
Посібник «Фармацевтична опіка» (208 стор.) видано за редакцією професора І.А.Зупанця та академіка НАН України, професора В.П.Черниха.

 

Опека пациента

Видання «Опека пациента в практике врача и провизора. Руководство по применению лекарственных средств» (россійською мовою) є перекладом авторитетного посібника «BMA New Guide to medicines & Drugs», який випускається Британскою медичною асоціацією. Книга витримала багато перевидань як у Великобританії, так і в інших країнах. В Посібнику зведено разом клінічні та фармацевтичні аспекти лікознавства.

 

З питань придбання книжок звертайтесь за тел.: (044)4980672, моб. (067)5658306

 

https://rx.ua
ПЕРЕДПЛАТА
КУПИТИ КНИГИ